2019. január 1., kedd

Kedves Lelkészfeleségek, kedves Olvasóink!
2019-es év a blog írói számára pihenő év lesz.  
Nem csak a blogírásban, hanem mindenfajta szolgálatainkból visszahúzódva próbálunk lelassítani, elcsendesedni és a tettek helyett most koncentráltan is a belső világunkra és Istenhez, szeretteinkhez való kapcsolódásunkra figyelni. 
Szeretettel ajánlunk figyelmetekbe is ilyen elhatározást, amikor a feladatokból, szolgálatokból tudatosan háttérbe húzódtok és a megmaradó energiával fokotottabban a lényegi kapcsolódásaitokat keresitek és helyezitek fókuszba! 
Nagy eltökéltség és tudatos döntés, elszánt kivitelezés szükséges ehhez, de úgy sejtjük megéri!
Jövő év elején beszámolót fogunk írni arról, hogy hogyan sikerült ez, a most bennünket nagyon lelkesítő terv és mozdulás.
Addig is a legjobbakat és Istenünk gazdag áldását kívánjuk minden kedves lelkészcsalád és kedves olvasónk számára! 
Szeretettel
image.pngSzőke Etelka és Gergelyné Molnár Lívia

"Legyen áldás az úton, amit ma kezdesz el,
tegye jóvá az Isten, amit te rontasz el.
Kérjük lénye ragyogja lábad elé a fényt!
Lásd meg, hogy utadon isteni oltalom
vigyáz rád, és szeretve félt.”  

1 megjegyzés:

  1. Aki ezt a bizonyságot ma olvassa, meg kell ünnepelnie velem és családommal, mert mindenki viccként kezdett el néhány embernek, és mások azt mondták, hogy lehetetlen. A nevem jamie yannick és én vagyok az Amszterdamból, de a feleségemmel Chicago USA-ba költözöm. Boldogan házas vagyok két gyermekkel és egy gyönyörű feleséggel. Valami szörnyű történt a családomkal, elvesztettem a munkámat, és a feleségem elhagyta a házamat, mert nem tudtam jól vigyázni magamra és a családra. őt és gyermekeimet abban az időben. Kilenc évig nem sikerült feleségem támogatni, hogy gondoskodjak a gyerekekről. Megpróbálok egy tesztüzenetet küldeni a feleségemnek, de ő megállítja, hogy beszéljek vele. Megpróbálok beszélni barátjával és családjával, de még mindig tudom, hogy valaki segíthet nekem, és később elküldtem a kérést olyan sok cégnek, de még mindig ne hívj, amíg egy hűséges nap meg nem érkezik, hogy soha nem fogom elfelejteni az életemben . Amikor találkoztam egy régi barátommal, akivel minden nehézséget megmagyaráztam, és egy nagyszerű emberről beszélt, aki segített neki, hogy jó munkát vállaljon a Coca cola cégnél, és elmondta nekem, hogy ez a bűbáj, de én vagyok olyan személy, aki soha nem hisz a varázslatban, de úgy döntöttem, hogy megpróbálom, és Drosagiede utasított engem, és megmutatta nekem, mit tegyek az ebéd három napján a varázslat. Kövesem az utasításokat, és megteszem, amit kért, hogy jól tegyek. Drosagiede győződjön meg róla, hogy minden jól ment, és a feleségem újra látni fog a Drosagiede csodálatos munkája után. A feleségem ismeretlen számmal hív engem, és bocsánatot kért, és elmondta, hogy tényleg hiányzik nekem, és a gyerekeink és a feleségem hazajön. Két nap elteltével egy olyan céget küldtem, amelyet megkértem, most már az Egyesült Államokban a példamutató cégvezető vagyok. Azt tanácsolom, hogy ha bármilyen problémája van, küldjön egy üzenetet erre az e-mailre: doctorosagiede75@gmail.com vagy whatsapp +2349014523836 és megkapja a legjobb eredményt. Fogadd el magadnak a dolgokat, és elveszik tőled. A legjobbakat.

    VálaszTörlés