2020. április 15., szerda

 Kedves Lelkészfeleségek, Lelkipásztor Testvérek! 

Nehéz időszakba érkez-tünk bele. Most kiemelten is azt tapasztalom, hogy mindenkinek szüksége van támogatásra, egy-egy vigasztaló Igére, egy-egy lélekemelő gondolatra, történetre, mely a re-ménység tágas terére segíti ki az árnyak közt szédelgő lelket. 


Nekünk is szükségünk van minderre, hogy ezekben az előttünk álló napokban megérezhessük, hogy nem vagyunk magunk, hogy tudunk együtt félni, vagy együtt szomorkodni, hogy tudunk egymásért Istenünk előtt megállni imádságban is. Jó lenne megtapasztalni, hogy tudunk együtt örülni, reménykedni, mélyre szántó gondolatokkal szárnyalni.

Ezért arra gondoltam, hogy élesszük fel együtt blogunkat!
Rendszeresen irjatok spirituális, igei gondolatokat, küldhettek  ehhez az élethelyezethez illő verseket, képeket!  Saját megtapasztalt örömeitekről, vagy aggodalmatokról szóló történeteiteket. De bármit, amit Istentől megértettetek és szívesen megosztanátok, hogy általa mindannyian többek legyünk.

Blogunk jelenlegi célja az lenne, hogy ebben a megterhelő járvány időszakban kommunikáljunk, a reménységben összekapaszkodjunk, Istenre figyeljünk és az írásainkon keresztül gazdagíthassuk egymást, lelkileg femeljük és tartsuk ezt a láthatatlan testvéri közösséget, amelyhez Jézus Krisztus kegyelme által tartozunk. 

Én magam azt tervezem, heti 1x-2x fogok csak felrakni valamit. A többi nap a hétből rátok vár! Most közös felületté szeretném tenni, felkínálni ezt a blogot, hogy minél többen írjatok, mert rajtatok, a közösségünkön múlik, hogy meg tudnak e elevenedni ezek az olalak és be tudják e tölteni mostani céljukat!

Kérem az Urat, hogy áldja meg ezt a kezdeményezést, a Ti fogadtatásotokat, hátha meg tudja eképpen is dicsőíteni Önmagát közöttünk. 

Testvéri szeretettel
Szőke Etelka



Írásaitokat a lelkeszfelesegkent@gmail.com email címre küldjétek!
A megjegyzés rovatba is várom hozzászólásaitokat a felvetett közös "blog-felélesztéshez".





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése